Efter en ganska lång paus i bakandet så startar jag upp med en limpa istället för kakor. Jag råkade ha lite väl varm ugn när jag gräddade men det är gott med den lite skarpa smaken på skorpan (hitte-på-ar jag)
Hämta länk
Facebook
Twitter
Pinterest
E-post
Andra appar
Kommentarer
Populära inlägg i den här bloggen
Rensar hårddiskar Och det tar sin tid... Kul att jag gjort backuper, men kunde jag inte haft ett fiffigt program som bara la till det som var nytt? Nu är det samma samma, sen hoppsan! Där var något nytt. Det blir nog både sparade dubbletter och tripletter och missat material... Hittar roliga texter (tycker jag då rå) som jag skrivit och även som J skrev som barn. J är ju dyslektiker så stavningen är sisådär kan man säga, men historien fick mig att skratta. Här kommer den i ocensurerat skick: Tanteen sparka han på benet. Han skrek aj. Han jik til doktoren. Han sa du måste vila dej. Men sa dino jag ska försöka att spruta eld ur munen men elden kom ut genom rumpan så jag råka träffa en tant så att henes hår börja brina. Så hon sparka mej på benet. Därför kom jag hit. Dinosarjer ska iite spruta eld sa doktorn. Det är min önskedröm sa dino. Du kan bli brandman sa doktorn. Dino vill järna bli brandman. Så när han blev brandman så prutta han på elden så att den slockna. Sen levde dino lyckli
Bondkakor Idag imponerade jag inte i köket. Glömde bikarbonat i bondkakorna... Undrar om det är därför de ser så randiga ut. Kaksmeten var god, i alla fall innan jag knökade ner bikarbonaten. Snökakor? Det namnet förstår jag inte riktigt. Den är knökad med choklad, så kolbit kanske skulle vara mer passande? Det som den ser ut och känns som i degform, vill man inte döpa den till, det kan jag lova :-) Jag gissar att den som tycker om choklad och den ganska karakteristiska "farin-smaken" gillar kakan. Och socker måste man tycka om. Mängder med socker! Jag tycker nog att den smakar sisådär med all socker och choklad.
Kommentarer
Skicka en kommentar